Little Man Happy - The brand that makes you happy!

Little Man Happy is een super tof kinderkleding merk uit Berlijn en is inmiddels alweer 4 collecties lang te shoppen bij Bon Bon Bleu.
Wat in 2014 begon met een mailtje en een lookbook werd het begin van een prettige samenwerking.
Sven had al snel onze aandacht want direct geloofden wij in dit nieuwe label.
Als eerste verkooppunt in Nederland waren we dolgelukkig met dit toffe merk uit Berlijn. Ivonne is het creatieve brein achter Little Man Happy en ontwerpt met hart en ziel. Sven is haar rechterhand. Samen brachten ze ontwerpen, design en hun inspiratie samen tot een nieuw uniek en sprekend kinderlabel. Onder high fashion verstaat Little Man Happy altijd de hoogst haalbare kwaliteitsnormen.
Dit vertalen naar mode die kinderen aansprekeekt ziet Ivonne als een echte uitdaging.
Duidelijke vormen, milieuvriendelijke materialen en sprekende prints maken de collecties van Little Man Happy een groot succes.

Little Man Happy krijgt dik verdiend steeds meer bekendheid en erkenning voor het harde werken. De styles en prints worden dan ook alleen nog maar beter en beter. Afgelopen zomer hebben we elkaar voor het eerst ontmoet op Playtime, de kindermodebeurs in Parijs.

Modeblogster Anna van Minibelle omschrijft Little Man Happy als een uitgebreide en ‘easy to wear’ collectie voor zowel meisjes als jongens en de nieuwe zomercollectie van 2017 zit vol met de nieuwste trends. Een must see voor alle monochrome liefhebbers.
Mooie basics, toffe teksten, palmbomen op fijne terra kleuren en inderdaad de black & White allover print. De jungle Maze print is groot favoriet. Deze allover print vindt je op shirts, tops, de legging en natuurlijk ook in een jurk. De jurk is hieronder extra uitgelicht.

Hoe valt het merk Little man Happy?

Little Man Happy werkt met gecombineerde maten en valt ruim. We adviseren in de maatkeuze daarom om de grootste maat aan te houden.

Nina draagt maat116/122


Lotus draagt de jurk in maat 80/86