In de spotlights – Lötiekids

Lötiekids is een prachtig Spaans baby- en kinderkleding merk uit Barcelona en helemaal nieuw in de Bon Bon Bleu shop. De kleding van Lötiekids is erg comfortabel, speels maar ook zeker praktisch en gemakkelijk te dragen. De collecties zijn geïnspireerd door de comfortabele en natuurlijke Nordic sfeer en worden gecombineerd met de passie voor Japanse delicate strakke lijnen en eenvoudige vormen.

Bij het inkopen vielen we als een blok voor de mooie zachte kleuren en de subtiele prints. Zacht gele jumpsuits met kraanvogels, grijsblauwe shirts met vissen, de fijnste shorts, rokken met kokosnoten en stoere vesten.De collectie is niet heel groot en toch was het lastig kiezen. Een seizoen verder en even wachten op de levering zorgen ervoor dat bij het uitpakken van de order de verrassing weer extra groot is.Wat is het toch mooi merk, en zo zacht als de kleuren zijn, zo zacht zijn de stoffen.
Onze Guus is tegenwoordig wel te paaien voor wat leuke foto's dus daar maken we dankbaar gebruik van.

Ik maakte op een dinsdagmiddag foto’s in de showroom, met genoeg snoepjes in de aanslag belooft het met deze bewegelijke dame een bezig klusje te worden.De meeste fotos die ik maak neem ik met mijn telefoon omdat voor professioneler geschut in orde maken gewoon vaak geen tijd en geduld is. Geniet maar even mee met de foto’s , want genieten was het voor mij ook.. horizontaal, verticaal,ondersteboven en binnenstebuiten.

Ze wil best even poseren, maar wel tussen de bedrijven door.

Er moet immers eerst worden gedanst, gekke bekken worden getrokken, nog een keertje en weer opnieuw.

(mag ik nu een snoepje)

Springen, dansen, een liedje, nog een dansje, nog even een boek lezen en op je kop staan. Het kan allemaal in deze comfortabele kleding. Ik laat ik haar zijn wie ze is en in de tussentijd maak ik de foto's.

Gelukkig kiest ze het Atlas boek van Lannoo, deze is tenminste niet zo groot ..

Zo zie ik nog net een klein knotje boven de hardcover uitsteken terwijl zij een fantastische ontdekkingsreis langs de schatten van de wereld maakt.

Met een dikke klapzoen voor het perfecte model :)

De maatvoering is als volgt:

1/2Y - 74-86cm

2/3Y - 86-98cm

4/5Y - 98-110cm

6/7Y - 110-120cm

Guusje draagt maat 4/5Y - 98-110cm en zij is 105 cm lang