"Let's FALL in love"

 

Ohhhh het maakt me zo gelukkig. De regen die met geweld tegen het raam aan klettert en de schemer die vroeg het huis in valt.
Zo gek als ik ben op de zomer, zo dol ben ik op de herfst.

De dagen worden korter, de avonden langer en als je 's avonds over straat loopt ruik je de geuren van open haard en houtkachels. We dromen met zijn allen van een strenge winter, van de gure wind die door de bomen raast en een witte kerst. Sneeuwpoppen bouwen, schaatsen en samen opwarmen bij de open haard. Het hout dat knispert, de geur van een stoofschotel in de oven en een lekker rood wijntje. We maken het extra gezellig in huis en we laten ons raken door al het moois dat de natuur ons laat zien.

De herfst is zo betoverend mooi , ze is met al haar charmes echt overal aanwezig. Je ziet haar in de gekleurde bladeren op de grond, in de kastanjes die voor het oprapen liggen en de rode paddestoelen met witte stippen in het bos, Bij de herfst hoort een laaghangend zonnetje en ook meedogenloze plensbuien. Maar ook alle nieuwe collecties die de afgelopen weken de shop hebben gevuld.
Jassen, warme truien, fijne knits, comfortabele broeken, rokken van fluweel, vesten, glitter maillots, stoere sokken en vrolijke pyjama's.

Pyjama's met de tofste prints, van eenhoorns tot ridders en van dino's tot monster cars.


foto gemaakt door @madebylon - Hatley Pyjama Monster Cars

Goed en stijlvol ingepakt trotseren we de kou. We trekken massaal het bos in en maken lange strandwandelingen. Voor een beetje regen zijn wij niet bang want met een paar fijne Bergstein laarzen en een toffe Gosoaky of Hatley jas zijn we tegen dat natte Hollandse weer wel opgewassen.

Gosoaky Roger Rabbit Unisex Coverall - Reflective Pinstripe Indigo

En een op een frisse herfstdag dragen we gewoon een extra laagje onder bijvoorbeeld een echte outdoor musthave zoals de Mini Rodini Pico jacket. Bij ons is een fleece vest of een lekkere warme trui favoriet.

Warmt het zonnetje ons op tijdens het spelen, dan trekken we gewoon een laagje uit.
Is het echt koud? Dan kan eindelijk die warme winterjas aan want met een goede winterjas en een lekkere warme sjaal is naar buiten gaan altijd een optie. De parka's van Mini Rodini zijn zoals we dat van dit fijne Scandinavische merk gewend zijn perfect tegen de vele min temperaturen. Een jas waarin je kindje het nooit koud zal hebben en met deze topper heb je ook gelijk een fijne jas voor de wintersport in huis.

foto gemaakt door @the_small_kind  - Mini Rodini K2 Penguin Parka Green

De winterjassen van Gosoaky zijn dit jaar helemaal nieuw in het assortiment, naast de nieuwe 4 seizoens modellen met een uitneembare binnenjas is er ook de puff jacket, Een dons look jas, comfortabel warm en ook helemaal wind- en waterdicht.

Gosoaky Drunken Monkey Unisex Puffer Reflective Bias Stripe IndigoGosoaky Drunken Monkey Unisex Puffer Reflective Bias Stripe Indigo

 

Kom maar op met dat onvoorspelbare Hollandse weer, wij hebben er zin in!