Gosoaky nieuwe collectie AW17/18


Shop it while it's hot! 


We genieten nog van een heerlijk zomers weertje maar inmiddels is de shop alweer aardig gevuld met de nieuwste fashion voor deze herfst en winter. Truien, vesten, shirts, broeken, tussenjassen, winterjassen maar ook hele toffe regenkleding.
Ja regenkleding, een musthave in Nederland.
De zomer is nog op volle toeren maar het kan zomaar weer gaan regenen en dan is back to school in je nieuwe regenjas wel extra leuk.

Bij het Nederlandse merk Gosoaky weten ze als geen ander hoe ze stijlvolle regenkleding moeten maken. Ervaren moeders uit Amsterdam die van ons natte klimaat iets positiefs weten te maken. Als regen van alle dag is,, waarom er dan ook niet modieus uitzien? Fashion verantwoorde regen- en outdoorkleding die ook nog eens voldoet aan alle hoge en technische normen? Yes! That's Gosoaky!

 


Buiten spelen moet gewoon altijd kunnen of het nu regent of dat de zon schijnt.


De AW17 is een eerbetoon aan het speelse Metropolitaanse landschap. Architectonische vormen, gewaagde krommingen en frisse colourblocks zijn de inspiratie voor veel nieuwe en spannende styles in toffe kleurcombinaties.
Van ruches tot colourblocks en van 4 in 1 jassen met reversible binnenjassen tot aan een damesjas.
Ook krijgt de krijtstreep een hele nieuwe twist met zijn waterbestendige afwerking en reflecterende strepen waardoor fietsen in de regen met je GOSOAKY regenjas nog veiliger is..
Gosoaky heeft dit seizoen voor het eerst ook een model voor volwassenen uitgebracht. Helemaal matching met de Elephant Man, Grey Heather.

 

Elephant Man, Grey Heather


Daddy longlegs Unisex/dames jas


Een verrassende nieuwe herfst/winter collectie met de vertrouwde kwaliteit die we van Gosoaky gewend zijn.
Let’s go outside, Let’s GOSOAKY!