Imps & Elfs, wie kent dit merk eigenlijk niet?

Imps & Elfs is een Nederlands kinderkleding merk en heeft ook een volledige lifestyle lijn met beddengoed en verzorgingsproducten voor baby’s en kids.

De kleding collectie bestaat uit een SLEEP collectie voor de baby’s, een WALK collectie voor peuters en een TALK collectie voor kids. De HOME collectie is de lifestyle collectie en bestaat uit onder andere wiegdekens, ledikantdekens, lakens, hoeslakens, knuffels, badcapes, swaddles, rompers en nog veel meer.

Imps & Elfs staat voor puur en eerlijk, zonder franjes en met het oog op de vormen van het kind. Een prachtig merk dat bekend staat om haar mooie pasvormen, gebruik van minimalistische prints en kleuren. Alles met oog voor het kind, dat gewoon lekker kind moet kunnen zijn.

De afgelopen jaren hebben wij dit merk met veel plezier verkocht maar we maken nu plaats voor andere mooie merken. We worden nog steeds erg blij van de fijne kleuren, materialen en kwaliteit maar wij hebben scherp blijven, vernieuwen en verrassen ook hoog op ons lijstje staan.

We zijn gestopt met de nieuwe collecties inkopen en een restant van de oude collecties ligt nog in de winkel. We ruimen op en daarom shop je Imps & Elfs nu in de SUPER SALE.
60% korting op alles van Imps & Elfs. Niet alleen op de babykleding en kinderkleding maar ook op het beddengoed, boxkleden, dekens, knuffels, rompers, sokken en jassen.

Wees er snel bij want de laatste koopjes vliegen de deur uit! ( met een beetje hulp van de postbode natuurlijk)

IMPS&ELFS SuperSale - Bon Bon Bleu


IMPS&ELFS SuperSale - Bon Bon Bleu


IMPS&ELFS SuperSale - Bon Bon Bleu


IMPS&ELFS SuperSale - Bon Bon Bleu