Maed for Mini AW17/18

♥ Concours d'amour ♥

 

 


Maed voor mini is een in Nederlands baby- en kinderkleding merk uit Rotterdam. Maed for mini is opgericht door Maerle Mulder & Edward Ouwerkerk en samen zijn zij een goed team. Ze werken vanuit hun nieuwe bedrijfspand in Amsterdam aan hun snel groeiende kinder label.

Door het gebruik van volwassen kleuren, zachte biologische hoogwaardige materialen en originele ontwerpt Maed for Mini kleding die de ouders en kinderen aanspreekt.
Ze halen inspiratie uit hun dagelijks leven en samen met een flinke dosis humor resulteert dit in prachtige collecties. Met oog voor lokale bedrijven, de mensen met wie ze samenwerken en het milieu nemen ze de verantwoordelijkheid voor een duurzame productie.

De herfst/winter collectie van 2017-2018 heet Concours d'amour. Een collectie vol rijke stoffen, warme kleuren en prachtige knitwear. Ben je ook zo een fan van de luipaard print? .

De leopard print is weer terug, in het groen en in het camel.

Rokken, sweaters, maillots, kniekousen, leggings, rompers, sjaals en de T-Bear Coat. Concours d'amour heeft het allemaal. Drop 1 ligt in de winkel en snel zal de tweede levering volgen.