Over Naif

Sjoerd Trompetter & Jochem Hes werden in 2012 allebei vader. Met dit grote nieuws gaat er een wereld voor hen open. De wereld  van badolie tot billencrème. Maar wat een teleurstelling. De bestaande babyverzorging zit vol schadelijke stoffen zoals minerale olie, parabenen en SLS. Die rommel willen ze niet voor hun baby's.

Ze hingen hun glansrijke carrières aan de wilgen en begonnen Naïf, huidverzorging voor de allerkleinsten. Ze ontwikkelen hun producten in samenwerking met een Zwitsers laboratorium, dermatologen en héél veel moeders. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. No chemicals, no bull****.
Ze heten Naïf, omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig.
Dat willen ze  bij Naïf ook graag zo houden. Daarom gebruiken ze milde, natuurlijke ingrediënten, zoals avocado en zoete amandelolie. Alle producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal. Giggles guaranteed.
De verzorgingslijn bestaat uit shampoo, douchegel, badolie, billen crème, bodylotion, zonnebrandcrème, after sun en er zijn prachtige cadeausets, combi pakketten en handige travel sets voor in de koffer mee op vakantie

Met de giftset heb je altijd een goed kraamcadeau in handen. Maak je een kraammand of geeft je samen met vriendinnen/collega's een groter cadeau? Dan is het leuk om te combineren met bijvoorbeeld de 100% natuurlijke producten van Hevea of een superzachte en eigenwijze knuffel van Jellycat.
De travel kit is ideaal voor op vakantie, zo heb je vertrouwde producten altijd binnen handbereik.
Met zijn handige reisformaat geen gedoe bij de douande want deze mini flacons voldoen aan de strenge veiligheidsnormen.

 

 

Hoeveel ml vloeistof mag je eigenlijk mee vervoeren in je handbagage? 
Op de website van Schiphol vindt je onderstaande info:

    • Vloeistoffen en gels die je van huis meeneemt, bijvoorbeeld voor je persoonlijke verzorging, mogen mee in verpakkingen van maximaal 100 ml.
    • Verzamel deze verpakkingen in een doorzichtig, hersluitbaar plastic zakje van maximaal één liter; maximaal één plastic zakje per reiziger.
    • Medicijnen, dieet- en babyvoeding mogen mee zonder de 100 ml beperking, als je kunt aantonen dat deze noodzakelijk zijn. Dat betekent dat je een doktersverklaring voor je medicijnen mee moet nemen en dat je je baby bij je hebt toont natuurlijk aan dat babyvoeding noodzakelijk is.
    • Alles wat je taxfree koopt, ook op andere luchthavens, mag mee in je handbagage. Zorg dat je aankopen met de kassabon in een verzegelde tas zitten.

De vakantie komt dichterbij en stiekem droom je er al van. De setjes voor je kindje heb je al helemaal uitgedacht, zonnehoedje---> check! , nieuwe zwembroek ---> check!, zonnebrand van vorig jaar... ehhh...

Want gaat een zonnebrand eigenlijk over datum? Moet je die weg gooien of kan hij nog wel even mee op vakantie?
Naif zegt hierover het volgende:

De Naif zonnebrandcrème is, gesloten, 36 maanden houdbaar. Is deze geopend, dan hebben we het over 12 maanden. Je hoeft de tube dan niet weg te gooien, maar je bent wel minder beschermd én je moet vaker smeren. De factor gaat namelijk achteruit. Voor wat betreft de Cooling Aftersun Gel geldt hetzelfde verhaal; 36 maanden houdbaarheid bij een gesloten tube, na opening 12 maanden. Zeker bij aftersun is het belangrijk het product niet langer dan een jaar te gebruiken. Er kunnen namelijk bacteriën ontstaan, die je zeker niet bij een gevoelige/rode huid op wilt smeren!

Hoe bewaar je de zonnebrandcreme en de aftersun? Leg je zonnebrandcrème en aftersun op een koele plek. Denk aan je badkamerkastje of ergens anders waar de zon niet vol op schijnt. Bij warmte kan de beschermingsfactor namelijk lager worden. In de koelkast leggen is niet nodig.
Zonnebrandcrème en aftersun neem je makkelijk mee in je koffer, wij hebben op de foto de clutches van By Lauren gebruikt als voorbeeld. Makkelijk bij elkaar bewaard en het ziet er ook nog eens erg gezellig uit
Met Bon Bon Bleu & Naif ben je binnen no time klaar voor de zomervakantie!