What’s new! Afgelopen weken stonden in het thema van alle nieuwe zomer leveringen. Mini Rodini Drop 1 van de SS17 collectie Isola Bella is er een die je meeneemt in de sferen van een klein eilandje in het Lago Maggiore in Italië. De flower prints refereren naar de prachtige barokke tuinen vol bloemen en beelden.

Can’t wait for drop2! Van de zomercollectie van Gosoaky doen wij spontaan regendansjes. De frisse kleuren, strepen en dip dye prints geven ons een optimaal lente gevoel.

En eerste levering van Soft Gallery 'Rise and Shine', die moet je echt zien. Mooie zwemkleding, een toffe maxirok, stoere t-shirts en.. jaja… drop 2 moet nog komen!

Mooie zwemkleding, fijne pastels, een toffe maxirok, stoere t-shirts en.. jaja… drop 2 moet nog komen!

Na Mini Rodini, Soft Gallery , Gosoaky , Hatley en One We Like kwam vorige week ook Repose Ams online. De derde collectie van Repose AMS doet je verlangen naar warme zomerdagen en lange zomeravonden. Een mooie zonsondergang, het zand tussen je tenen en het geluid van de zee op de achtergrond. Al die kleine dingen die het leven gelukkig maken.

Het is nog even wachten op Little Man Happy , want die collectie staat 1 maart online.

Op Maed for Mini en Lotiekids , twee nieuwe toffe merken bij Bon Bon Bleu is het nog heel even wachten.

Maar dat zijn deze toppers waard, beloofd!

Alle favoriete printjes vliegen de winkel uit en het blijft iedere dag weer een feest om alle mooie orders in te pakken, dankbare berichtjes te ontvangen en foto’s terug te zien van blije klanten. Daar doen we het toch wel voor!

Naast al het nieuws was januari ook een maand met veel beurzen in het buitenland. Met je hoofd in de lente, maar even met je neus in de herfst/winter collectie. Na de Kleine Fabriek in Amsterdam wat voor ons een thuiswedstrijd is vertrokken we naar Parijs en bezochten we Maison et Objet.

De woonbeurs van Parijs, we ontmoeten daar lieve mensen en de meest prachtige merken.

Zo zagen we naast de vele deco en design merken voor de kinderkamers de Star Men lamp van Goodnightlight voor het eerst live, deze is in maart te shoppen in de webshop.

Een week later was het Playtime Parijs, de kinderkleding & lifestyle beurs waar we twee keer per jaar naartoe gaan. Met ruim 500 merken ben je daar wel even zoet! We bezochten de fijne mensen achter de merken die je al bij ons shopt maar ook zoveel creatieve en bevlogen nieuwe ontwerpers. Repose AMS knalde met er met deze prachtige kleuren goed uit.

En als toetje nog even naar Copenhagen. Daar bezochten we de beurs Ciff Kids. Big thanks to Josefin van Soft Gallery want zij zette voor ons wat hotspots en wat fijne info op de mail.

Drie keer knipperen met je ogen en je bent al op het vliegveld. Mocht je met kindjes gaan, deze afstand is echt perfect te overbruggen. Vanaf het vliegveld namen we een taxi naar onze Airbnb, vanaf daar was veel te doen op loopafstand. We aten bij Sokkelund, een fijn cafe brasserie in de wijk Frederiksberg, dezelfde wijk als waar we ook ons appartementje hadden. Een kopje koffie drink je daar overal, koffieshops, expresso houses en juice bars zie je op iedere hoek van de straat. Ciff Kids was inspirerend met mooie merken en lieve mensen.

De avond na de beurs pakten we de uber naar Meatpacking district en hadden na een tijdje wachten een tafeltje in restaurant Mother.

Meatpacking District in Vesterbro is een van de populairste wijken in Copenhagen om uit te gaan. De sfeer in Copenhagen is overal zo relaxed en de mensen zijn ontzettend vriendelijk, Het is er zo fijn dat je eigenlijk niet meer naar huis wil. Behalve als daar veel mooie orders staan te trappelen om verstuurd te worden :)

Een tip van de cactus.. ga je naar Copenhagen? Vergeet je handschoenen niet!