Setjes maken!

Het is mijn allergrootste hobby en na een middagje van dit wil je de showroom niet zien. Opruimen is dan weer niet mijn hobby, maar ieder zijn kwaliteiten. je kan onmogelijk overal goed in zijn. :)

Je kent het wel, je kocht dat toffe shirt met die sprekende print. Leuk.. (dacht je) Want wat draag je er nu onder? En is het toch niet meer een print voor een meisje? Mijn motto is vooral dat niets onmogelijk is, alles kan en mag zolang JIJ er blij van wordt. Als jij het een tof stuk vind en de kleur staat bij je kindje, dat is het gewoon een goed idee.
En dat jongen meisje, meisje jongen. Laat het los en go for it!
Ik word blij van kleuren, van prints en juist die te gekke combinaties. Je dacht vast, dat kan eeeeecht niet bij elkaar! Heus wel, kijk maar mee :)

Deze blouse van Mini Rodini met allover hartjes print is een echte spetter. Je kan hem dragen met de bijpassende rok, een leuke spijkerrok of juist zoals op deze foto, gecombineerd met een allover stippen print rok.

 

Hieronder een leuk setje met een kort broekje van Mini rodini, de kleur is in werkelijkheid iets roder. De rode letters in het shirt van Little Man Happy komen terug. Ondanks het verschillende thema en de stijl vind ik dit juist een hele leuke sportieve outfit. De retro look sportsokken van Repose Ams geven net een beetje meer kleur aan het geheel.

 

Dit grijze pakje is misschien we het meest basic item uit de shop. Leuk dat grijs maar hoe maak ik met deze grijze basic salopette nu toch een leuke en frisse outfit. Je kan er een leuke romper onder dragen, met lange mouwen en bijvoorbeeld kniekousen maar omdat het nu lekker weer is combineer ik hem met een korte mouwen shirt. Dit is echt een babypakje en voor de foto's gebruik ik maat 56/62

 

Er is er genoeg keuze, van frisse streepjes en uni kleuren tot toffe prints met paarden of dino's

 

Ik kies voor het fijne strepen shirt van Mini Rodini, het blauw kleurt heel leuk bij de babysokjes van Mp Denmark.