Repose AMS is een Nederlands, stijlvol kinderkleding merk uit Amsterdam.

De kleding van Repose AMS is comfortabel, modieus en casual. Een merk dat heel mooi past en leuk te combineren is met bijvoorbeeld Soft Gallery, Mini Rodini, Maed for Mini, One We Like of Little Man Happy.

Stijlvolle kleding die voor het kind fijn is om te dragen en voorde ouders een feest is om naar te kijken. De collectie bestaat uit zachte sweats, gebreide vesten, stoere breisels, mooie prints, toffe rokjes en fijne shirts met een klassieke twist.

Inmiddels ligt COLLECTION #4 in de winkels en dat is er eentje om te omarmen. Een warm kleurenpalet dat je meeneemt naar de magie van de herfst. Prachtige gebreide truien, comfortabele onesuits, jassen, sweaters, sjaals mutsen en stoere basics Deze collectie heeft het allemaal. En ondanks dat de zomer nog in volle gang is verlangen we meer en meer naar die eerste herfst dagen.
Repose Ams Collection #4 is een eerbetoon aan die mooie overgang van de zomer naar de winter.

“Met haar gouden licht en de geur van nieuwe beloftes in de lucht is de herfst ons favoriete seizoen”. .

De dagen worden korter, de avonden langer en de open haard gaat weer aan. We dromen van een strenge winter, van de gure wind die door de bomen raast en een witte kerst. .

Zo koud als het buiten kan zijn zo fijn vinden we het om ons thuis te nestelen in heerlijke warme dekens. Op de bank of heerlijk voor de open haard. Het hout dat knispert, de geur van een stoofschotel in de oven en een lekker rood wijntje.
We worden warm vanbinnen bij deze gedachte en laten ons raken door al het moois dat de natuur ons laat zien. De verandering die de herfst brengt, de stralende kleuren van de vallende herfstbladeren en een laag hangend zonnetje zijn als een rode draad door de prachtige ontwerpen


Dit gevoel heeft In-Yeo Couperus heel goed weten te vertalen naar een bijzonder mooie collectie.
De shoot voor deze collectie bevestigt nog eens hoe goed het Repose Ams is gelukt om ons even mee te nemen in die magie van de herfst.