Shoot out!

Heel simpel, een doodgewone woensdagmiddag in september. &suus met haar camera, Little Legends met een half magazijn aan schoenen en de kleding regelen wij wel even.

Een heuze kidsshoot, als met een strakke planning, waterdichte voorbereidingen en no stress at all!

We wish...

Zoals altijd loopt alles helemaal niet zo als gepland en al snel verandert Kim haar woonkamer in een chaotisch samenzijn. Met een warme rug, het zweet dat kruipt waar je het niet hebben wil en een zoektocht naar net die ene paar sokken.
The party is on! We maken mooie setjes en dankzij de lieve hulp van de aanwezige moeders hebben de modellen binnen een handomdraai prachtige vlechten. De dames maken zelf hun setjes af met tasjes van Wild & Soft & Billy loves Audrey en er wordt druk gedanst. Echte showgirls in rokken en jurken van onder andere Soft Gallery, Repose AMS en Maed for Mini .

 

 

Voor Bram kozen we een toffe broek van lotiekids, een trui, muts sjaal en de Blah Blah sokken van Repose Ams, een padded spijkervest van Soft Gallery en toffe Adidas sneakers van Little Legends.

Deze look en dit ventje, ik postte hem op Instagram met de tekst. "The bad boy, Always more fun" Even poseren maar vooral lekker jezelf zijn. Dat is ook wel het uitgangspunt als we een middag met kids mooie fotos willen maken, We (nou ja Suus) volgen ze in hun spel en dat geeft de leukste beelden. Puur en eerlijk, precies zoals kinderfotografie hoort te zijn.


Toon draagt een sweatlook jas van Gosoaky , de gestreepte sweatbroek en de blah blah blah sokken zijn van Repose ams . De boxbo rainboots komen uit de webshop van Little Legends.


De moeder van ons mooie modelletje Toon blijkt een top entertainer, de kinderen dansen, springen en joelen. Oja, POEP is the keyword. (what else?) Jammer dat we daar nou geen beeld en geluid bij hebben :)

Nog een paar omdat de foto's te leuk zijn en kiezen bijna onmogelijk is.

 

#datdoetzeandersnooit


Op de volgende foto zie je hoe lief Mees door haar knieën gaat voor haar broertje Boris.


En nog even een dikke vette like voor deze twee kanjers. De mijnes! Ze moeten het maar even doen met zo een moeder en die stylisch verantwoorde collecties (saaaaaahaaaai zonder veegshirts met pailetten & my little pony).
Well, daar staan ze, geheel gekleed uit de twee tofste webwinkels van Nederland. :) Little Legends & Bon Bon Bleu.
En deze verdient dus letterlijk wel de #goedeprvoordewinkelvanjemoeder ♥


Met dank aan de fantastische modellen, lieve moeders, Kim voor de gastvrijheid en &Suus voor je tijd, fotos en je heerlijke humor! :)