Hoor wie tikt daar?

Dat is de klok, niet die van half 6 in de ochtend als de kinderen vol verwachting naar beneden trippelen om daar een leeg schoentje aan te treffen maar de klok tikt af... naar pakjesavond.

In de afgelopen weken hebben we wat kleine cadeautjes bij elkaar verzameld maar voor pakjesavond vind ik het wel een stukje lastiger.
Na een verjaardag deze maand is de speelgoed voorraad wel weer aardig aangevuld. Het is fijn om een cadeau te vinden die leuk en nuttig is. Je snapt dat ik heel voorzichtig moet zijn met de Sint zijn cadeautjes laten kopen bij Bon Bon Bleu. Straks denken mijn meiden nog dat ik de Sint een beetje help en daar zitten we nog even niet op te wachten.
Gelukkig zijn er veel collega webshops waar de Sint ook fijn kan shoppen, een paar toffe sneakers, glittertasjes , haar accessoires of een paar leuke kniekousen , die heb je gewoon nooit teveel.

Naast alle barbies, knuffels , blokken, poppen, autos en treinen zijn er nog veel nuttige sinterklaas cadeautjes te bedenken.
Zoals een Unicorns paraplu , een nieuwe pyjama met een gave print, regenkleding , leuke trui, mooie Marky Markers stiften , handige etui, turbo kleurplaat, Hevea badspeeltjes, een leuke lamp, backpack, nieuw beddengoed, een glitter maillot, sokken, een beeldwoordenboek, nieuwe regenlaarzen of een geweldige olifant dierenkop voor aan de muur.
Om de Sint een beetje te helpen hebben wij een mooie december cadeautjes selectie gemaakt. Deze vind je allemaal hier https://www.bonbonbleu.nl/december-cadeautjes/

Hier een klein beetje inspiratie.

Wil je liever een keertje live shoppen bij Bon Bon Bleu?
Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november staat wij samen met Little legends op de Flavourites beurs in Amsterdam.

Kan je niet komen en wil je toch graag eerst even zien wat je koopt?
Dan ben je van harte welkom in onze showroom, even bellen of mailen voor een afspraak is het makkelijjst