Snurk!

Je kent ze vast maar toch, dit Nederlandse merk verdient gewoon even een beetje spotlights.

 

SNURK begon in 2007 als eenmalig liefdadigheidsproject om zwerfjongeren te helpen. Maar daar bleef het toch niet bij... Bekend om haar prachtige beddengoed voor jong en oud. Speels en met een knipoog, sprekende prints waarbij je zo oud mag zijn als dat je je voelt. Want wat slaapt er nu lekkerder dan onder toekan printje. Beddengoed van hoogwaardige kwaliteit, met een knipoog. Daar houden wij bij Bon Bon Bleu wel van. De Snurk collectie bestaat niet alleen uit beddengoed maar heeft sinds een paar seizoenen terug ook fantastische lounge wear. Eigenlijk volwaardige kleding van de zachtste en fijnste katoen. Een trui, een broek, of een babypakje in de leukste prints.

Er komen veel vragen of de pyjama's van Snurk wel overdag gedragen kunnen worden?

Daar wil ik even iets meer over zeggen.

De huispakken, loungewear, horizontalwear (je kan en mag het noemen zoals je zelf wilt) zijn van een stevige jersey katoen gemaakt. Organic en GOTS gecertificeerd ook uiteraard. De broeken en truien zijn zo comfortabel dat je er in kan slapen, wel warm en eigenlijk doen we ze tekort bij het noemen van "een pyjama". 

 

Neem de sweaters bijvoorbeeld, je kan hem matchen met een leuke jogjeans, een sweatpants of een andere leuke broek. De broeken natuurlijk ook, een leuke trui of blouse en je heb een onwijs leuke outfit. Dus en of! het overdag gedragen kan worden. Maar dat sowieso als jouw hart er een sprongetje van maakt!

Sinds een paar weken hebben we nu ook het beddengoed van Snurk in ons assortiment. Gemaakt van de fijnste perkal katoen en de prints spreken tot de verbeelding.

Jouw kleine meid waant zich als zeemeermin in de grote oceaan of voelt zich een prachtige prinses terwijl ze heerlijk slaapt onder haar Snurk overtrek. Voor de jongens is er ook genoeg keuze, beddengoed met een dino, een walvis of een raket bijvoorbeeld. Alle prints zijn net als met de kleding zelf ontworpen en gefotografeerd. Het beddengoed is verkrijgbaar is meerdere maten. Van junior bed tot aan een volwassen maat. Een overtrek dat door zijn kwaliteit echt jaren mee kan, Een fantastisch en nuttig cadeau voor de feestdage, Tip voor de Sint en de Kerstman!