– Even voorstellen.
Voor diegenen die niet weten wie het gezicht achter Bon Bon Bleu is stel ik mezelf graag even voor.

Ik ben Debbie, 32 jaar en samen met mijn man Maarten hebben we twee levendige dochters. Naast De shop werk ik nog wekelijks 20 uur in de gehandicapten zorg en Maarten is webdesigner.
Samen kibbelen we er lekker op los, oja en maken we van Bon Bon Bleu iets moois. We verkopen spullen waarvan ik droomde toen mijn oudste 5 jaar geleden werd geboren.

Maarten is van de techniek, de vormgeving, verpakt de orders op de dagen dat ik dat niet doe, en doet eigenlijk bijna alles waar ik minder goed in ben. Soms is dat na veel pakketjes inpakken wel een hele dag opruimen in ons magazijn. Mijn naam is ook wel rommelkont en ik word hysterisch blij van mooie kleuren en toffe prints.

Twee dochters en een walhalla aan mooie kleding. Dat is appeltje eitje om zo af en toe een mooi plaatje te schieten voor op de website of met jullie te delen op social media. Dat zou je denken he? Maar dat valt nog wel eens tegen. Het zijn kids, van die bewegelijke met snottebellen, een eigen wil en vaak ook wel een eigen mening. Een uitdaging en daar hou ik van. Dat betekent wel dat de trucendoos geregeld open gaat.

Anne, de oudste valt niet te paaien met mijn trucs. Zij heeft haar eigen styling en dat laten we zo. Met een beetje geluk draagt ze een leuke Bon Bon Bleu outfit. Dan wel met een Elsa ketting, haar lievelings gilet met dierenprint of meters dik make-up. Geheel gestyled op haar manier. En als ik dan echt heel veel mazzel heb weet ik daar een leuke foto van te maken.

Hieronder een onbewerkte impressie van een mini shoot in de speeltuin. Anne draagt een jurk van Mini Rodini. Hij is dan wel niet roze maar wel lang dus die scoorde al snel punten!

“Zal ik een foto van je maken Anne?” haar antwoord:

Mini Rodini Stripe tank Dress RedDat vraagt om een andere strategie.


“kijk Anne daar boven in de boom”

Mini Rodini Stripe tank Dress Red


Mini Rodini Stripe tank Dress Red"Ik zie niks mama"

“Goed kijken, een lieveheersbeestje"

Mini Rodini Stripe tank Dress Red"Echt niet. Je zit te jokken. Ik ga weer spelen.”

Mini Rodini Stripe tank Dress RedMini Rodini Stripe tank Dress RedMini Rodini Stripe tank Dress RedTe zien in de foto's: Mini Rodini Stripe tank Dress Red