Na weken van warmte en zomerse orders kregen al die mooie nieuwe leveringen niet helemaal de aandacht die ze verdienen.

Van mij dan :)

De collecties druppelden binnen tussen de beurzen en vakanties en bij een aanhoudende 25+ graden. Heeeerlijk, mij hoor je niet klagen maar een winterjas, een lekkere warme wollen trui? Met het zweet op je rug moet er eigenlijk nog niet aan denken he.

De sfeerbeelden van Repose AMS zijn fantastisch en nemen namen me heel even naar de herfst. Het seizoen waarbij we verlangen naar heerlijke warme breisels, zachte sweatpants en de tofste nep bontjassen.

De warme en winterse kleuren uit de Worldhood collectie van Repose AMs lijken een perfecte match met Soft Gallery. De collectie van Soft Gallery heeft een knal gouden jas, gewaagd maar zeker een topstuk uit de collectie

.

De kleuren goud, donkerblauw, Mosterd, kastanje en veel meer winterse tinten knallen lekker met de good old dierenprintjes. Daar krijgen we gewoon nooit genoeg van. Mini Rodini is ook weer verrassend, de duck print is absoluut mijn favoriet en ik hou van het retro stijltje van de knits.
De neon roze en gele kleuren met de Cat Campus print maken de regenboog van AW18/19 helemaal compleet.

We verwachten nog:

  • drop 2 van Soft Gallery
  • drop 2 van Mini Rodini
  • Iglo & Indi
  • Gosoaky
  • Maed for Mini
  • Collegien

Dat worden weer heel veel mooie setjes deze winter.

Wil je liever nog even wat kinderkleding shoppen in de SALE?

We hebben nog veel toffe zomer items in de Sale.

Een ruime keuze uit kurken, rokken, shirts, truien en zwemkleding. Last minute voor de vakantie nog een zwembroek of badpak scoren met kortingen oplopend tot 60%?

Kijk dan snel even bij zwemkleding van Hatley, Soft Gallery, Mini Rodini & Pacific Rainbow.