Niet goed, geld terug
Snelle verzending
Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen

Feest & een makkelijke DIY

  • Geplaatst op
  • Door Debbie
  • 0
Feest & een makkelijke DIY

Eind april werd onze Anne 5 jaar en vorig weekend gaf zij haar feestje voor vriendinnetjes uit haar klas. 

Eind april werd onze Anne 5 jaar en vorig weekend gaf zij haar feestje voor vriendinnetjes uit haar klas. 
 
Dat heeft nog best wel wat voeten in de aarde zo een partijtje organiseren.  
Wie mogen er allemaal komen?  
Dat kindje mag komen, die juist weer niet, dan toch maar weer wel en even later weer niet.  
We gaan van een Roze glitterfeest naar een Spiderman party.  
Het ene moment mogen alleen maar meisjes komen en even later alleen maar weer jongens. Zucht...   
 
Ik schreef tijdens een ontspannen moment de namen op, ze mocht ze zelf kiezen.  
Nadat we deze hadden opgeschreven leek ze daar vrede mee te hebben en heeft ze niet meer willen wisselen. 
Eigenlijk vind ik het best flauw want als ik even terug kruip in mijn 5 jarige IK dan was dat altijd wel een dingetje .... 
Met die paar uitnodigen wordt namelijk wel even de nadruk gelegd op alle kindjes die NIET mogen komen.  Bij Anne in de klas was dit allang geen verrassing meer. Iedereen was al uitgebreid op de hoogte gebracht.   
 
De Elsa uitnodigingen gingen mee naar school en toen was het definitief.  
We gaan met een club 4 en 5 jarige giebelende Elsa fans de bakkerij onveilig maken. 
Hoezee! En ja hoor, de voorbereidingen verliepen vlekkeloos. 
Nou ja, op een klein puntje na dan. Ik was namelijk wel even vergeten door te geven dat iedereen verkleed mochten komen.  Mijn excuus dat verkleedjurken niet handig  zijn in een spekgladde bakkerij werd maar net aan geaccepteerd.  
Om het gemis aan verkleedkleding te compenseren ging het 7tal, inclusief onze Guus nog wel even make-uppen op de eerste verdieping. 
Zeven dames dringen bij de kaptafel, het was een feestelijk tafereel :)  
 
Niet veel later was het tijd om te gaan, 14 roze gegloste lipjes stapten enthousiast in de auto.  
"Ik wil voorin, ik wil voorin, mag ik voorin, ik wil voorin, mag ik voorin, en ik dan, en ik , en ik dan, mag ik voorin?”  
Bij de bakkerij in het dorpje verderop gingen we koekjes maken en later ook een taartje versieren. Kleine zus Guus heeft er misschien nog wel het meest van genoten, haar taart moest twee keer opnieuw worden versierd omdat de vlokken al verdwenen waren voor ze erop zaten. 
 
De cadeautjes pakten we thuis al uit, voordat we weg gingen. Ik vond het lastig om iets lekkers op tafel te zetten maar wel rekening te houden met de nodige koekjes, slagroom en suikers die er bij de bakker wel al in zouden gaan. Ik bedacht een aardbei met een klein snoepje, de foto’s deel ik graag met jullie! Niet te ongezond, te groot maar wel lekker en feestelijk. 
Het ziet er gezellig uit en maar een paar minuutjes werk. En geloof me, dat is heel fijn! 
 
Wat heb je nodig?

  • sateprikkertjes
  • aarbeien
  • tumtum snoepjes
  • een gezellig bord / schaal / etagère
  • enkel een paar minuutjes van je kostbare tijd

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Niet goed, geld terug
Snelle verzending
Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen