Niet goed, geld terug
Snelle verzending
Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen

Wie jarig is, viert feest!

  • Geplaatst op
  • Door Debbie
  • 0
Wie jarig is, viert feest!

Wie jarig is, viert feest!

Toen ik 30 werd was ik zwanger (geen wijn, geen feest) , toen ik 31 werd was ik bijna mijn eigen verjaardag vergeten, op mijn 32ste moest ik heel hard nadenken over hoe oud ik nu precies geworden was.

Wie jarig is, viert feest!

Toen ik 30 werd was ik zwanger (geen wijn, geen feest) , toen ik 31 werd was ik bijna mijn eigen verjaardag vergeten, op mijn 32ste moest ik heel hard nadenken over hoe oud ik nu precies geworden was. Maar mijn 33ste was het hoogtepunt, in discussie met Maarten omdat ik gewoon niet geloven kon dat ik echt al 33 was geworden. Echt? Nee toch? Nog even rekenen, nee hoor… ik word echt pas 32. Niet dus… Hoofdrekenen was al nooit mijn sterkste punt.

anyway…
Omdat ik in augustus jarig ben, mijn hele leven eigenlijk al en iedereen dan meestal op vakantie is mijn feestje nooit zo een feest.
In de auto terug van vakantie (fijn in de file, de file is fijn.. oehoeeee), of op de camping waar iedereen na het ontbijt weer vergeten was voor wie die ballonnen nou eigenlijk bedoeld waren (ik ik ik ik ik IK BEN JARIG)

Dit jaar werd ik dus 33 en dat heb ik gevierd. fashionably late een maandje later.
Met dank aan het heerlijke nazomer weer vierden we een tuinfeest en ik had tijd en inspiratie om er wat leuks van te maken.

In een nummer van vt wonen vond ik een leuk idee voor versiering, een slinger maken van oude lapjes. Samen met mijn dochter zocht ik oude lappen, tafelkleden of andere stoffen blijmakers uit. Ik vond een klos stevig touw en zo begonnen we aan onze eigen feestelijke DIY feest slinger.
Om de lapjes te knippen gebruikte ik wel een textielschaar, dat vind ik zelf erg fijn knippen.
We knipten stroken op gewenste lengte, hoe lang en breed dat is helemaal aan wat je zelf mooi vind.
Bij mij moesten er nog mensen onderdoor kunnen lopen dus werden de lapjes niet heel lang.
Ieder strookje knoop je vast aan het touw, zoveel en in de kleuren die je blij maken.
Easy peasy… toch!?
Te weinig of teveel lapjes? Ze zijn er makkelijk weer af te knopen en natuurlijk kun je ze ook schuiven.

Je hebt nodig? Lapjes – een schaar & touw


Even knippen, knopen en tadaaaaaa.. je eigen slinger is een feit!


Naast mijn slinger maakt ik nog een grote eyecatcher van pom pom’s, honeycombs en een grote lampion.
Ze zijn te koop in alle kleuren en maten, ik gebruikte de pom’s en honeycombs van Engel en een lampion van Lalé. De pom’s en honeycombs zitten al een touwtje dus je kan ze gemakkelijk aan elkaar vast knopen.

Wie jarig is, viert feest! - Bon Bon Bleu


Ik bouwde die van mij als volgt op:
- Stuk touw waar ik eerst de lampion aan op heb gehangen. Dan komt deze onderaan. Dat vind ik persoonlijk mooier.
- De pom’s en honeycombs knoopte ik als een trosje. Het ene touwtje wat langer, de andere korter. Dat is even puzzelen en geheel naar je eigen smaak.
- Knoop alles samen en maak af met eventueel een stukje lint of een lapje stof. Ik gebruikte een kanten strookje voor een romantisch effect.
- Hang op een plek waar je mooie DIY goed tot zijn recht komt, hij is het waard!

Op tafel wat verse bloemen, kannen fruitwater met munt, citroen en limoen, lekkere hapjes en veel wijn (want wijn is fijn!)

Wie jarig is, viert feest! - Bon Bon Bleu


Een tafelkleed met rendieren en sneeuwvlokken van de kringloop doet het ook leuk. Niemand die het ziet en zo had ik alvast iets om van mijn Bucketlist kalender 2017 af te strepen. “kerst vieren in de zomer”.

Cadeautipje die kalender van Elise De Rijck, ik kreeg hem van een lieve vriendin!
Mijn feest was een knalfuif en de versiering.. die bewaar ik gewoon voor een volgend feestje, over een paar jaartjes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Niet goed, geld terug
Snelle verzending
Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen